kerst recepten met vis

kerst recepten met vis

Zoals ik al beloofd had zou ik ook een heel kerstmenu suggereren met kerst recepten met vis, vis vind ik vaak wat minder zwaar dan vlees. Tenminste als je niet te zware vis neemt, ik heb zelfs een tussengerecht suggestie met vis, uiteraard kun je al deze gerechten ook mengen met de kerstrecepten met vlees.

Bisque een Franse soep van schaaldieren
We beginnen met deze heerlijke bisque een Franse soep van schaaldieren, ik maak er gekscherend een no waste soep van: gezien je de soep voornamelijk trekt van de overblijfselen van bv garnalen je zou bijvoorbeeld eerder deze garnalen pasta hebben kunnen gegeten en daar dan de soep van trekken.

Als tussengerecht heb ik echte en hele bijzondere voor jullie, wees niet bang hij is niet moeilijk: coquilles met gekarameliseerde witlof en vanille en cranberry en die is mij toch een partij heerlijk: een van de recepten waar ik het meest trots op ben dit jaar.
Coquilles met gekarameliseerde witlof en cranberry

Als hoofdgerecht heb ik allereerst een niet te zware zelfs een beetje frisse pasta voor jullie met zalm, pastinaak, hazelnoot en knolselderij: hij is echt heel erg lekker en ziet er ook nog prachtig uit door de kleuren.
Pasta met zalm pastinaak knolselderij aardpeer en hazelnoot

Mocht je een ander lekker vis gerecht zoeken kijk dan eens naar deze pasta met tonijn.

Als dessert zou je kunnen kiezen voor deze heerlijke tulband met dulche de leche prima een dag eerder te maken en door zijn vorm ziet hij er meteen super uit.
Kaneel tulband met dulce de leche2 thoughts on “kerst recepten met vis”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *